Nej
Jag kom fram frågade om de kunde ta bort de sen få pengarna tillbaka. Det jag fick ett svar tillbaka att jag skulle gå till polisen anmäla de. Sen gå tillbaka var dummaste jag hört på länge eller att de spärrar kortet få nytt. Sen gå tillbaka till banken. Jag använder ju inte den sidan huvudtaget Hur svårt kan det vara ta bort de i från datan sen de inte kan dra något av mina pengar. Tyckte det var sjukt av banken inte kunde göra något. Blev lite irriterad och arg när jag gick därifrån. Hur kan de vara så svårt fatta att man inte vill ha de. #psykiskaohälsa
bank
Just nu sitter jag på banken fått har betalat något som jag inte ska betala för. Så jag hoppas att de kan ta bort de och att de kan få tillbaka de pengar.
skönt vara tillbaka
Det är skönt vara tillbaka till jobbet men det var tuft. Bara kämpar vidare alla blev glada fick se mig. En del trodde att jag har slutat jobbet. Men så var det inte. Jag och min syster vi små busade med varandra i dag igen. Så var verkligen ärligt träffa alla. Det var nya ansikten som jag inte sätt där tidigare. Ny vecka och snart slut på oktober kommer in i november.