besviken match
Första perioden tyckte jag var inte bra alls från Djurgården sida. Sen fick Färjestad göra 1-0 i powerplay. Andra växte vi in mer. Fick en utdelning av ett mål till 1-1 av ett powerplay sen för vinna matchen måste vi öka i 3a period. 2a slutar 1-1. 3a perioden spelade vi inte bra då gör Färjestad till 4-1 fanns inget spel 10 minuter. Sen får Djurgården ett powerplay  sätter in pucken. Vi kämpar in de sista 10 tar ut målvakten lyckas få in 4-2 och förrätter tar vi ut målvakten chanser lyckas få in den 4-3 åter står 3 sec kvar av matchen.  Synd bara inte fick in pucken jusr de lägen när man är en man mer. Dif vi ger aldrig upp.  men matchen slutar 4-3 till Färjestad tråkigt med förlust. Var ändå så nära